søndag 18. mai 2008

REISEBREV


Idag har jeg gjort noe rart altså. Først ble jeg puttet inn i buret mitt, og så kjørte vi brum-brum kjempelenge altså. Når vi endelig kom frem stod det en rar firkanta boks der som jeg måtte bli med inn i. Jeg var kjemperedd. Gikk lenge rundt og pep. Det var kjempekaldt i den rare firkanta boksen også (campingvogn kaller dem det), men til slutt fikk de koblet opp strømmen og satt på varmen. Gudskjelov, jeg trodde nesten jeg måtte låne skjerfet til farfar jeg (pappan til Sigurd).
Jeg fikk jo inspisert denne rare camping tingen det som dere ser av bildet. Sofagruppen er godkjent.
Etterhvert ble jeg putta inn i buret mitt igjen og så kjørte vi gudskjelov ikke så langt og tror dere ikke at Sigurd kjørte bilen oppi en båt da !!!!!! Hjelp tenkte jeg, dette går aldri bra altså.
Jeg ble hentet ut av buret mitt og opp i armene til Liv Elin og så gikk vi opp noen trapper og inn på et rom. Tror dere ikke at det kom to andre voffer inn etterhvert også. Jeg var litt redd dem og gjemte snuta mi i armenen til Liv Elin. De bjeffet og hoppet rundt som de ikke skulle ha gjort noe annet. Hadde kjempelyst til å være med på leken, men jeg turte ikke jeg, men bare vent jeg skal nok ta igjen med dem senere en gang.

Vi sees vel igjen til onsdag (håper jeg), vi skal dit sier dem her i huset. Må trene mer på utstilling også har jeg så lyst til å leke ennå mer med søstra mi Malin. Hun er så kjempesøt altså.

Voff-voff fra Zorro.

1 kommentar:

Kennel Northern Star sa...

Takk til Liv Elin og Sigurd for et koslig "reisebrev". Hilsen Jan Erik og Tor