mandag 7. april 2008

4 uker

Fotomodeller??? Selv med matrester rundt munnen ble vi ganske søte. Vi har spist noe skikkelig godt i dag og det smakte!!2 kommentarer:

Linda sa...

Hei!
Så nydelige de er!
Hele familien gleder seg stort til å hilse på de søte små!
MVH.
Familien Holter

Tone sa...

ÅÅÅÅÅÅÅÅååå så søte de er!! Å kan ikke vi få en sånn a vær så snill....!!
......sa Sivert syv år.

De er jo virkelig kjempesøte - sier mora hans. - og dere er jo så flinke med hundene også, og bruker så mye tid og kjærlighet på dem. I mitt neste liv skal jeg bli hund hos dere. Hahah!

Jeg har drevet i hagen i hele dag - lagt ned heller og hatt på ny jord på seksti roser, puh... - men jeg storkoser meg når knoppene spretter og bare bjørka får museører nå så skal jeg klippe rosene mine. Klematisen kommer og humla kommer, og det er utrolig mange topper til tulipaner.

Si i fra da vet dere- så kommer jeg og finner ut hva dere kan ha i hagen - jeg drømmer, dere betaler...hehe.

Vil dere ha roser? Hurdalsrose blir som et tuntre veldig fort og et et syn for guder, og andre interesserte - veldig herdig. Rosa som heter Robusta også skal det godt gjøres å ta kål på.

Nei,nå er det på tide å starte med middagen, og som vanlig er det alltids noen som forvcenter noe "til kaffen" på søndag.

Sivert hilser her fra seigmenn og en film på tv. Mathias spiller fotballcup og har visst tatt et skall av tanna si - fint.... - og Lars er pappa på sidelinja.

God søndag!

Tone- og selvsagt - Sivert.